Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Kau Pergi Jua (Mr. Naz)


- Funny bloopers R us
Ni suara kena virus batuk. Pitching lari dan flet sana sini. Bolehlah untuk nyanyi karoke kat bilik air. Heheheee....
Layan jer. Nak komen? Silakan, dialu-alukan...

Adam Ahmad

Kau Pergi Jua


Am
Wajahmu
Dm
Seindah serinya pelangi yang indah
G C
Seharum mawar putih segar berkembang
F
Wajahmu
Dm E
Mengapa sering terbayang dimataku
F G Am
Sehingga terbawa didalam mimpiku

Am
Sayangku
Dm
Tahukah kau didalam hatiku ini
G C
Tersimpan perasaan cinta nan suci
F
Kau bunga
Dm E
Ingin kusuntingmu menjadi milikku
F G Am A7
Lantas kuabadikan dalam jiwaku

Chorus

Dm
Sayangnya
G C
Harapan yang selama ini kubawa
F Dm
Hancur berkecai musnah jua akhirnya
G Am
Semuanya bagaikan sebuah mimpi

A7 Dm
Kau pergi jua
G C
Setelah cinta ku kini membara
F Dm
Belum sempat kucurahkan kasihku
F E
Kau pergi tak kembali...


Ulang dari mula...

19 comments:

hainur said...

Assalamualaikum

thanks bro for komen.

SyazReA said...

uit, feeling tu dgr ur voices..hehe.. not bad..

Naz said...

Tq sudi mendengar video klip saya tu. ada masa saya wat lagi...

ELLY said...

pitching ada lari sket. strum gitar not bad. kena praktis lagi. Naz, blog adsense u tu boleh wat ebook. bnyk tips yang power. tq sifoo :)

Naz said...

Wow... komen yg membina. Tq

Buat ebook. Hmmm, malas lar. Saper yg berminat boleh ikut. Lagipun tu jer yg i mampu nak buat sebagai sumbangan i kpd org kita. Tq again

Sulela said...

Not bad...terbuai gak dengar suara tu mengalunkan lagu...hehehe

Naz said...

Hehee... terbuai? tertido mungkin yer pasal suara itu bikin suasana tenang menjadi hujan ribut. But thanks di atas pujian yang membina itu.

ELLY said...

memang suara u ada kelunakan tersendiri. so unique :)

Naz said...

kombang idung den :D

ELLY said...

Hi Naz.. I dengar lagi vid u ni td. sedap sungguh.. nak request, u nyanyi balik boleh? pasal vocal u x clear sangat la.. please..

Naz said...

Elly..
hmmm... insyaallah, saya cuba. tp x janji dlm masa terdekat ni ya..

Annies said...

best... saya suka...

Naz said...

Annies...
wahh... sampai sini awk jelajah blog saya?? tq2... ;)

Annies said...

memanglah... sy ni kan peminat no 1 awak. semua lagu2 awak dlm blog ni sy dah dengar banyak kali. cuma ada n3 yg sy belum komen lagi... buat i really love ur voice... ummuahhh...

Naz said...

Anis...
semoga terhibur... :)

Annies said...

memang sungguh terhibur sampai termimpi2...
:p

Naz said...

Anis..
iyer la tu. ntah2 terus nightmare... hahaha

Annies said...

x lah.. sweet dream la pokcik. asyik mendengar alunan suara dan gitar tu.

Naz said...

Anis...
asyik??? teringat lagu dangdut tu... ahaks...

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?