Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Jangan Tinggal Daku-Mr. Naz



Sebuah lagu klasik ciptaan Tan Sri P. Ramlee. Dinyanyikan semula secara unplugged versi sendiri.

P. Ramlee - Jangan Tinggal Daku

*capo on 3


Am G
Jangan tinggal daku
F E
Oh adik oh juwita
Am F
Kanda sedang rindu
E Am
Pada mu yang manis jelita


Am G
Hanya dikau seorang
F E
Oh bintang oh pujaan
Am F
Tempat kasih sayang
E Am
Harapan di masa hadapan


G-Am G-Am x2
Andai dinda pergi
G-C G-C x2
Daku teman tiada
F E
Meratap sunyi
E E
Hampa merana


Am G
Ooo jangan tinggal daku
F E
O dewi O manisku
Am F
Kanda rindu selalu
E Am
Senyuman yang manis bermadu


G-Am G-Am x2
Andai dinda pergi
G-C G-C x2
Daku teman tiada
F E
Meratap sunyi
E E
Hampa merana


Am G
Ooo jangan tinggal daku
F E
O dewi O manisku
Am F
Kanda rindu selalu
E Am
Senyuman yang manis bermadu



Terima kasih kerana memberikan lirik dan kod gitar :
affanaizat(affanaizatanuar@hotmail.com)

23 comments:

Sulela said...

Laju lak rentak dia ek Naz...hehehe.

Sulela said...

Off topic sat...tu Naz letak lirik 'Nothing Else Matters' tu, boleh main tak lagu tu, Naz?

Naz said...

actually, saya baru dngr versi Amuk. Tu pasallah temponya laju sket.

Lagu NEM tu saya x tau sngt. Maybe intronya boleh sikit2 kot. Nanti saya update..

nurain said...

hoyeh...ni gf dengor leleh~

Naz said...

ye ker? lelah tang mana. leleh hingus pasal kena selesema ker?

Sulela said...

Okay...take your time...hehehe

Along Arman said...

wahh.. pandai men gitar..
leh la ajar :D

Naz said...

boleh... no hal. tp saya cuma tau yg basic jer. yg tekan sampai 5 jari tu saya tak tau...

Along Arman said...

ermmpp..
saya langsung tatau men gitar..
teringin mo blajar... :D

Naz said...

abis gambo header, awak pegang gitar tu? huhuhuu... mau tipu yer??

Along Arman said...

ayyak..
gambo tuh?
saje posing ngan gitar..
tak pandai main pun... :D

Naz said...

ooo.. just posing yer?? agak menarik design gambo tu. pakai softwore apa?

cuitnazz said...

Ala.. kod untuk kompang ada tak...? hik hik hik

Naz said...

kod untuk kompang kena tanya kat pak ngah. ala... yg slalu buat lagu irama Malaysia tuk dato' ct tu..

mademoiselle azieshakespeare said...

best2...
bru dpt dga, smlm nk dga tpi internet x bpe btol, uhuhu

Naz said...

terima kasih kerana mendengar.... dtg la lg yer..

Framestone said...

aku masih lum reti men gitar lg lol jari keras

Naz said...

jari aku pun keras juga. dah lama x maen. skrg baru stst maen balik dan record sebagai kenang2ngan di hari tua nanti...

Nazra~ said...

tak bleh view +.+

Naz said...

kat pc saya ok2 ajer.. ataupun internet tengah slow kot?? anyway, terima kasih sudi singgah :D

julietANNA said...

pnah bljr main gitar kejap.
tp kne marah dgn parents.
haha.
minat sgt.haih.

Naz said...

mungkin perent awak x nak anak dia ni leka maen gitar. kena tumpukan pd pelajaran. kalau awak minat, lepas habis study boleh blaja.

aizataffan said...

ade lagi yer chord ni.. kalau dengar betul2 chord ni x accurate.. time tu aku baru berapa bulan blaja gitar. Yang baru main tu usaha lagi. ReNuNg ReNuNg kannn.. kekekeke

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?