Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Salam Aidil Fitri 1431 Hijriah.... Minta Maaf Zahir & Batin...


Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua followers2 dan pengunjung2 Studio Buruk. Mohon maaf zahir dan batin jika sepanjang2 aku menjadi penglipur lara, aku ada buat salah kat korang semua. Semoga kalian selamat pergi dan kembali dari bercuti. Doa aku sentiasa mengikuti korang semua.. amin... :)

Lagu baru ada.. tapi vocal aku makin x best.. so, segan nak rekod... hehehehe..

8 comments:

sekamar rindu said...

salam..

selamat hari raya naz..maaf zahir dn batin

pakcik kordi said...

selamat hr ry!
nk lgu bru!ishh naz ni!!kamon2!hehe..

Mr Azwad said...

Selamat hari raya dan maaf zahir batin

LUMUT said...

salam hari raya pokcik!!!

=)

Anonymous said...

Hello there :D
[URL=http://www.triluliludownload.info]Trilulilu Download[/URL]

love is forever said...

sedap apa suara lepas makan lemang ngan rendang hehehehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

woooo ko kembali lagi ni.... ni yang aku semagat sikit ni...

beb aku merindui karya muzik ko but tang suara tu tak kisah lah....

biasa lah lepas raya aku pun sama tekak aku sesejak ni perit lah lepas raya ni

harap kamu akan terus berkarya ye... aku suport kat ko

Naz said...

Salam semua...

terima kasih kerana sudi dtg ke sini lagi... semoga semua dilimpahi rezeki yang halal dan dikurniakan kesihatan yang baik. aku akan terus berkarya walaupun jarang update kat sini... thanks again... cayang korang sumer :)

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?