Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Mengenal-Mu



Mengenal-Mu
Lyric/Melody : Naz

(1)
Hanya pada-Mu ku berserah
Jiwa dan ragaku hanya untuk-Mu
Hanya pada-Mu ku meminta
Rahmat dan syafaat dari-Mu

(2)
Diri ini yang penuh dosa
Mengharapkan keampunan dari-Mu
Walaupun air selautan
Tak menghilangkan dahagaku

(3)
Suka dan duka
Bersilih berganti
Ada cahaya penghujungnya

(4)
Sejak kali pertama
Jantungku berdetik
Telah ku ikrar
Hanya Engkau yang Khaliq
Sejak kali pertama
Nadiku berdenyut
Kugenggam janji
Hanya Engkau Yang Kudus...
~(Strum intro),(2-4)

(5)
Oh Tuhan ampuni aku
Kesalku atas kekhilafanku
Oh Tuhan teluskan aku
Kenal diri untuk mengenal-Mu
2x
~(1), plucking and end

23 comments:

ELLY said...

Sedap didengar. naper suara mcm serak2 sikit jer? x sihat ke?

Along said...

Karya yang hebat! lagu2 yg bersifat ketuhanan mcm nie lah yg paling sesuai mengisi halwa telinga. buat lagi lagu2 mcm nie naz! suara awk manja la...

lumut said...

suke part (2) and (3)
mcm catchy...hehe

pakcik lama x update kan?
and lame juge menyepi...

hye =)

B E A R said...

best juga...

Dr Zek said...

best3 bro...blog lama aku GUITAR CHORDS AND LYRIC (zek-gitar-chords.blogspot.com) dah tukar pada ZEK GUITAR CHORDS (http://guitarchordzek.blogspot.com/)...sb aku tgk kt blog list bro...

yg pasti aku memang suke giler dgn lagu2 ko...keep it up...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah...

wooooo nampaknye aku tak perasan ko buat lagu baru.... yup lama tak dengar petikan gitar ko....

apapun aku kagum lahhhhh ko tetap macam dedulu.....

Afzainizam said...

Oh Tuhan ampuni aku
Kesalku atas kekhilafanku
Oh Tuhan teluskan aku
Kenal diri untuk mengenal-Mu

eeeemmmm seribu makna tu.... walaw ayat ini pendek tapi bila aku fikirkan kita kena kenal diri kita sapa kita...

Kerana Hanya Allah jua yang maha berkuasa atas segalanye

bUdAk kEnTaNg said...

aku bg 2 thumb up utk lagu nih...
BEST!!!!!
rangkap 4 mantop..
liriknye sempoi + tersirat mksudnyer....
hapdet lg bro....
huhuhu

Anonymous said...

aku suka giler dengar orang main gitar...tapi aku x reti main...aku nak main gitar jugak...tapi tak da sifu yang boleh ajar aku...

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

sagt bes ini..
bgusss..
awww..awww.awww
:)

gp said...

boleh juga lagunya...

sda said...

ini karya sendiri?

handout said...

senang berkunjung ke blog anda..
semoga sukses selalu..
Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
silahkan kunjungi
REPOSITORY UNAND

Afzainizam said...

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

mmg terbaik but kamu.......

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

wooooo mmg dahsyat sekali bila dengar balik.....best gilerrr...

hysman said...

lamenyer ko tak update Naz...
adehh... hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

yuppp betul tuuuu lama sangat ko menyepi niiiii.... bawa diri yang merajuk kerr

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

aku merindui petikan gitar mu..... kehhh... kehhh... kehhhh...

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
www.rosemujahid.blogspot.com

zaira fitrah said...

pok cik.. da lm xmlawat pok cik.. bnyak lagu best yg blm sempat dgr lg..

Taikun Muda said...

best la lagu ni....

see me at....
http://taikunmuda.blogspot.com/

Along Arman said...

Salam en. naz.. still remember me? dah lama tak blogwalking.. selamat tahun baru yerp.. :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?