Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Mana Mungkin




Lagu baru yang tak pernah kuar radio...

Mana Mungkin
Lyric : R
Melody : Naz

Begitu mudahnya hati mencinta
Aku bahagia saat kau ada
Di alam jaga di alam mimpi
Kau mengisi sepi
Selamanya ku ingin kau di hati
Ooooooo...

Namun benarkah engkau untukku?
Benarkah di hatimu hanya aku?
Kau seumpama pelangi petang
Semakin ku kejar
Semakin kau menghilang
Ooooooo...

*
Mana mungkin
Seribu tahun ku menunggu
Menanti tertunai seluruh janjimu

Mana mungkin
Aku korbankan seluruh hidupku
Sedangkan kau sayup dari hatiku

**
Aku masih ingin pertahankan
Kesetiaan..
Aku masih ingin mencintaimu
Sampai akhir hayatku..ooooo

Repeat from intro

91 comments:

Anonymous said...

hmmmmm...

Mekasih.. :)

Naz said...

Anonymous...
Sama2... ada masa buat lagi yer.. :)

Sulela said...

Naz, hmmmmmm...Anoy punya lirik ye? Bestnyaaa...lagi best kalau tahu siapa Anoy ni ye...hehehe

Nice melody, Naz. Tapi...mmmmm....rasa macam ko tahan suara ko. Play safe ye?

Naz said...

Lela... Lirik cik Anoy kita ni memang sempoi... pesal siapa cik Anoy tu, terpaksa dirahsiakan di atas kehendak beliau sendiri... :)

aku kena batuk da... kahak banyak. pesal tu sorera aku jd lagu tu. hahahaha... x sedap eh?? melody ok eh Lela?

Sulela said...

Cik ye...hehehe...

Owwwhhhh...ko batuk ropanya. Musim la sekarang neh. Jerubu tak hengat...

Heran gak aku sebab suara ko laen. Macam ko tahan2. Bukan tak sedap, cuma laen dari yang selalu aku dengar...hehehe. Melodi memang simple dan sedap...mendayu2 tuuuu...kekeke

Redynne™ said...

walaupon batuk, suara incik naz tetap sedap.. ;)

ha! lela..
tajam betul telinga ko bak telinga tikus ye..hehe..suara dia lain pon ko bole cam.. aku dengo cam biase je.. hmmmmmmmm..

love is forever said...

Aku masih ingin pertahankan
Kesetiaan..
Aku masih ingin mencintaimu
Sampai akhir hayatku..ooooo



part tu paling sedap didengar..hehehe
ni kumpulan indie baru ke...? ;)

Naz said...

memng musim penyakit skrg ni. jerebu sana sini. pastu panas....

1 lg, sebenarnya aku cuba teran mcm Tam spider... x menjadi rupernya. hahaha...

betul sedap??? tq Lela... :)

Naz said...

Redynne..
iyer? terharu saya bila org hargainya... tq2x.. :)

eh, telinga tikus sensitip yer?

Naz said...

love is forever...
ooo... terima kasih kerana menyukai part tu... datang lh lagi yer...

saya ni solo jer.. x der group indie

Sulela said...

Ko takyah la tiru suara orang, Naz. Suara ko unik, jadi teruskan camtu. Pure gentle voice. Makcik suko...ahahaha. Suaramu tetap menjadi pooojaan hatiku...kekeke

Redynne, errrr...ko tak pasan ye? kekeke. Cuba ko dengar dan compare ngan video2 lagu Naz yang lain.

Naz said...

pas ni aku buat style aku sendiri mcm biasa. buat apa tiru2 org erk... tq Lela... :)

Redynne™ said...

hehe.. x pasan sgt la lela..

nmpknye kena skodeng blog ni salu le bru leh pasan.. :D

bole ke naz?

Kish said...

hehehe, i love it bro~! n lg suke tgk adsense sebelah2 ni, ha ha. psst2, abg naz, nanti dpt cek, kerat dua ye? he he.

Redynne™ said...

ye naz..

tlinge tikus sensitip.. hehe

Naz said...

Redynne...
nak skodeng hari2 pun boleh. free of charge. x payah beli cd atau kaset, dngr kat blog ajer... :)

kalo camtu, saya juga nak pendengaran mcm tu. hehehe...

Naz said...

Kish...
betul suka?? lagu2 lain dah dengar? kasi la komen lepas dngr nnti yer...

adsense kat seblah tu kdng2 merepek jer. mcm2 perkataan keluar smpai pokcik jd malu sendiri...

boleh... tp lagi best kalo Kish punya cek. hehehehe...

Encik Mimpi said...

wahhh...sedap lagu ni..en.mimpi perlukan masa urk menggitar..skang sgt bz!! lirik yg kuat ni!

Naz said...

Encik Mimpi...
sibuk skrg ni? settlekan mana2 yang perlu. bila dah free nnti boleh menggitar balik mcm dulu2. kita kasik gegar... :)

tq pesal sudi dengar lagu terbaru en. naz ni. lirik bukan saya buat. saya cuma masukkan melody sajer dan vokal.

Kish said...

Hhuhuhu, nak tunggu kish nye cek, lambat ah bro. he he. lagu nice la, ape je main ngan gitar kish consider ok, huhu~. nanti kita duet erk? lalalala (bakat terRENDAM gak ni) ekekeke.

Naz said...

Ok ker Kish... ingatkan k.o.... hehehe

nak duet ker? boleh... nak karok kat maner?

Redynne™ said...

nak itot... heh..heh..

ZARA 札拉 said...

aduh kanda~

bestnya...

^_^

Naz said...

Redynne...
boleh2x.. x der masalah. nanti adik Kish yang belanja. hehehehe...

awak slalu karok kat ner?

Naz said...

ZARA...
yer dinda... best kat maner tu dinda???

:p

Mysterious Surfer said...

siapakan penulis lirik Mana Mungkin? identitinya sungguh misteri....

Anonymous said...

Biarlah terus kekal jadi misteri :)


*manira sedikitpun tak berkecil hati..

Naz said...

Mysterious Surfer...
beliau adalah... jeng3x... x boleh gtahu. ni amanah dr empunya diri...

Naz said...

Anonymous...
ya betul...

>misteri itu indah...

Aku manusia yang bernama SYAFIQA. said...

hoho..lagu yg best jugak.
rakamlah album...hehhe

Bunga Nordin said...

boleh tahan..
wat lagu inggeris plak naz...

Anonymous said...

hmm...nice song...tp..ada certain perkataan jgn diringkaskan spy sealun dengan melodi....(mazni)

Masy said...

tak berani nk dgr lg, baru baca dah syahdu neh heheh

nyanyi sedap x? klu sedap, sy dgr skrg hehehehehhe ape pon congrates for both of u :)

Naz said...

Bunga..
ko kasik lirik omputeh ko buleh? nnti aku try buat lagu... ;)

Naz said...

mazni..
oooo... awak perasan yer... masa unplugged x boleh nak nyanyi baik. tu pasal jadi mcm tu.. hehehe

Naz said...

Masy...
ish... mcm lagu hantu la pulak. siap x berani nak dengar.. hahaha...

dengar ajer... walaupun sumbang.. hehehe... tq ya pesal sudi singgah studio burok saya ni...

Idalara said...

sore naz ni mng ok...kena pulak dgn lagu ni..liriknya sungguh menyentuh kalbu..
kak ida yg sedang gagal bercinta ni rasa mcm kena dgn kak ida je...

zaira fitrah said...

ooo.. klau dpt dgr lgu ni lg best kot. bc jer x brape nk feel.. aiceh.. err.. encik, tlg nyanyi skit kat tlinga sy ni bleh ka? hehe... t'bnyak songeh lak.. anyway, nice lyric... tulis ler lg n sy komen.. haha..

Naz said...

Idalara...
kak, gagal sebelum ni adalah sebagai batu loncatan utk menemui kebahagiaan di masa hadapan. saya doakan akak akan menemui cinta sejati dan kekal sehingga akhir hayat, Insyaallah... :)

Naz said...

zaira fitrah...
Cik Zaira, saya ada nyanyi skali la. cuba klik play kat kotak utube tu... kalo sedap tolong puji, kalo x sedap wat x tau jer taw... hahahaha....

zaira fitrah said...

chit! xprasan lak.. malu nyer.. ok2.. tq2.. nk g layan suara encik tuan blog. huhu.. malu lg ni. err.. encik, kalau sdp, nnti sy book encik utk knduri kawin spupu sy ek. knduri kawin sy pn sy nk book encik gak la.. klau xsdp, sy akan cuba sdpkn gak dgn mdengar smbil mkn aiskrim corneto.. lallalaa...

nia said...

eh..cik zaira pon ade..hehe...
hohoho...dap nyanyi...lalalalala..

Naz said...

zaira fitrah...
senyap jer... ni mesti x sedap ni, pastu makan ais kerim nak kasik sedapkan? muahahaha....

>bila nak kawen? :p

Naz said...

nia...
nama awak ain ker nia?? compius btul pokcik...

cik zaira tngh makan ais kerim la cik nia@ain...

dah dengar ker? hehehe
>malunyer...

nia said...

nm sy ain..tp sj terbalikkan nm jd nia...huhuk...

Naz said...

ain...
ooo... mcm nama pelakon dr seberang zaman dolu2.. nia zulkanain... nia ada , ain pun ada..

nia said...

eh..sy la tu...tp sy dah lama meninggalkan dunia seni ni..huhuhu..poyo jer..

Redynne™ said...

karok dlm bilik air je naz oooi..

malu karok dpn org...x psl2 kang kena baling telo lak.. :P

pinkaholic eqa said...

lame x usya blog ni...huhu
lagu ni mmg sdp..
sore pon sodap
tp 1 je yg x sodap
klu goreng..mmg x sodap..hua2..merapu jap...
saje je mencapubb kat cni jp

Naz said...

nia...
ooo.. itu mcm ker? patutlah ada iras2... so.. nak panggil nia ker ain??

Naz said...

Redynne...
karok kat mana2 pun buleh... jnji penuh penghayatan... hahahaha... lagipun jiran2 sebelah menyebalah boleh jd pengkritik tetap... :P

slalu org yg malu2 ni, power... diam2 ubi ni... :)

Naz said...

pinkaholic eqa...
lepas2 ni selalu2lah dtg singgah yer. kalo bukan blog ni, blog2 saya yg lain tu pun boleh..

saya kalo goreng nugget memang sedap. x caya, tanya saya ni.. hehehe...

>tq sudi dengar unplugged saya yg x seberapa tu... :)

nia said...

you can call me ain (hahak..speaking plak)....bla nk wat album ni encik naz???

Naz said...

ain..
hi ain, i'm naz.. nice 2 meet u... ckp omputeh la pulak dah... hahaha

buat album? hahaha... sorer x cukup bagus utk dijual...

Redynne™ said...

naz,

diam2 ubi....bnyk angin.. :P

nia said...

hai naz..nice to meet u 2..(haha..ckp omputih gak..)..

wat je album encik naz...jual online..ala..mcm yuna tu..hehe..encik naz..nak sign..nk sign...(dgn nada yg agak gatal..kui kui kui)

Naz said...

Redynne...
bnyk angin? jng angin 1 badan dah ler awak... hehehe...

ramai suka lagu ni pesal lirik nya mantap... ;)

Naz said...

ain...
ish... x tergamak saya nak wat album dng apa yg saya ada ni. kalo Yuna laenlah, dia punya bakat memang bergemerlapan mcm bintang kejora..

nak sain? bak mai rekod kad... hehehe

Sulela said...

Ok, aku menyampuk ye...kekeke. Aku setuju dengan Ain...hehehe

Naz said...

Lela...
ko setuju tang mana? buat album online. pastu juai? hehehe... x mo lah. buat malu nama Malaysia jer. kalo Yuna sudi nak nyanyi lagu2 aku tu, aku no hal... hehehe...

hysMan.. said...

best!!!!
melody n lirik mantop!!!
:p

> lela,Naz kan suka ke jamban udah tentu suka neran..hahaa..

> redynne,telinga tikus boleh kukus..hehe

Sulela said...

Naz, merendah diri tak baik untuk kesihatan. Aku setuju ngan Ain sebab cadangan dia bernas...hehehe

Hmmmm...aku dah penah dengar Yuna nyanyi. Pada aku, memasing punya pandangan...hehehe.

=> Man...hahahaha...betul2...aku sokong ko...

Redynne™ said...

naz,
lirik digabung dgn melody... memang mantap.. :)

hysman,
telinga tikus dikukus? uuuueeekk!!

lela,
hehe.. aku pon sokong gak..(ape crite ni..?)

nia said...

encik naz..encik naz..dah bw rekod kad ni..sign la..nnt mak kite nk tgk....plzzzz...hahha..

Naz said...

Man..
best? trima kasih kerana puji hasil karya aku dng dak R ni... aku hargainya... :)

woi... apa kez teran2 ni? jmban tu sumber inspirasi aku ler... muahahaha...

telinga tikus kukus? sedap ker? uweekkk... :p

Naz said...

Lela..
bukan la.. aku pernah dngr peribahasa 'jika kail panjang sejengkal jng lautan hendak diduga'... ;)

amacam dia punya performance? sempoi kan?? sorer sedap, lagu2 yg dia buat pun sedap... she is very talented...

woit... apa ni main komplot dng Man... ;p

Naz said...

Redynne
ya bethulll... ibarat irama dan lagu. x boleh dipisahkan... kalau dipisahkan rosaklah lagu pincanglah irama... :)

awak sokong aper yer? cuba kasik detail sket... hehehe

Naz said...

Cik Ain...
uish... kalo camtu lebih baik suruh bonda cik Ain jer yg sain rekod kad tu.. :p

Sulela said...

'jika kail panjang sejengkal jng lautan hendak diduga'

Oleh itu, cariklah kail yang lebih panjang...hehehehe

Ko minat betul ngan Yuna ek Naz...hehehe. Jadikan sumber inspirasi ko untuk maju macam dia...;)

Naz said...

kalo camtu, aku nak guna bom ikan ajer lah... :p

yup... aku minat dia. aku tau, ada juga org yg x minat. tp secara jujurnya, time 1st time aku tngk performance dia... aku kagum. yg buat aku kagum pesal dia boleh main instrument, buat lirik dan melody, boleh performance secara live, pakai tudung (lebih baik dr artis ompuan yg dedah2),cute, dan student yg bijak pesal course law antara course yg payah...

Insyaallah, tp bukan dlm bidang nyanyi2 ni. aku lebih pd biz... :) tq berikan aku galakan...

Sulela said...

Hmmmm...hak individu untuk meminati siapa dan apa yang mereka minat, kan? Macam aku, minat gile dengar lagu Shell Shock by Gym Class Heroes tapi ada yang kutuk lagu tu. Well, what can I say...

Buat apa yang ko minat, bro. Aku tengah dapat semangat untuk buat apa yang aku suka buat jugak tapi masa terbatas. Walaubagaimanapun, harap dapat keberkatan daripada Allah...;)

Naz said...

Shell Shock by Gym Class Heroes? tu lagu mcm rap2 tu erk?

kalo kita buat perkara yg kita minat, semua kerja nmpak mudah dah sentiasa teruja melakukannya...

aku doakan ko suksess dng apa yg ko buat skrg ni... :)

Sulela said...

Eh, ko penah dengar ye?

Ye, ye...bukan saje teruja, malah rasa seronok tak hengat...kekeke. Ko cakap melalui pengalaman ye Naz? ;)

Aku juga doakan ko, sahabatku. Sentiasa ingat, jangan sombong lepas ko dah kaya...kekekeke

Naz said...

pernah... aku taip tajuk lagu tu dlm utube... sebelum ni x pernah... hehehe... not bad lagunya...

memang sungguh seronok dan mengujakan... yup aku ckp melalui pengalaman. dulu2 aku buat apa yg org lain buat. tp aku rasa x best langsung. so, skrg aku buat apa yg aku nak buat ajer. kadang2 ada gak aku buat perkara yg aku x sronok nak buat....

Insyaallah... sebenarnya kaya bukan jd target hidup aku. ko pulak kalo ada rezeki melimpah ruah nnti, jng lupa singgah blog aku. maklumlah nnti dah senang, mana layan tenet2 nie.. hehehe...

Sulela said...

Iyeke not bad? Ada orang yang tak suka lagu tu, kata ntahapehapehapehentah...huhuhu... ignore la lirik terakhir dorang tu...hehehe

Syabas untuk ko. Secara tak langsung, aku termotivated...kekeke. Tapi dalam pada tu, aku kira berapa banyak pekataan 'buat' yang ko taip...harharhar

Uisshhh...aku beli laptop nanti, kan? Bila dah kaya, aku beli la broadband canggih. Dalam jamban pun aku boleh masuk blog ko...ahahaha

SYAFIQASALIM said...

lagu ni kan kalo awak bg cepat sikit je mesti lagi ok..

hehe, komen je. jangan marah eh

Naz said...

Lela..
Hahahaha... ko jng la surf blog aku dlm jamban... sensitif woo tmpat tu... hahahaha....

Naz said...

SYAFIQASALIM...
dah try buat rentak laju... sy dengar mcm kureng jer.. hehehehe... apa2 pun tq pesal sudi komen... saya hargainya... :)

Sulela said...

Ada orang kata tempat camtu line clear gile...wakakaka. Aku tingin la nak cuba...hehehe

Naz said...

Lela... siapakah dia yg gtahu ko mcm tu hah?? mcm pernah ku dengar saja ayat2 tu... hahahahaha...

{lumut} said...

naz..
no komen snanye.
tapi aku nak puji kau.
ntahlah..
tersentuh dgn lahu neh.

Naz said...

{lumut}...
tersentuh?? ada kena mengena dng hidup ko erk??

Annies said...

kali ni suara pokcik agak lain sikit, but sedap. siapa R tu yer? liriknya begitu sedih...

Naz said...

Annies...
sajer jer pakai sorer kerongkong... R adalah Rahsia... hahahaha...

Annies said...

suara kerongkong?? byk skill menyanyi awak ni pokcik. boleh buat suara hidung pulak? eh, nnti jadi sengau pulakkan... ckp la R tu sape?

Naz said...

Anis...
adalah... insan seni yg low profile...

Annies said...

dia tu lelaki ke perempuan? saja jer tanya...

Naz said...

Anis..
naper tanya jantina pulak?? kalo lelaki, kenapa? dan kalo pompuan pula kenapa?

Annies said...

x de apa2. saja je tanya. :)

Naz said...

Anis..
ooo... ok.. ;)

Anonymous said...

It's very effortless to find out any matter on net as compared to books, as I found this piece of writing at this site.

Feel free to visit my weblog: London tantra open till late
Take a look at my page superb sensual massage london

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?