Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

L.S.K



Lagu baru yang tak pernah kuar radio...

video

Kali ini aku nak stop unplugged jap. Sesekali nak gak rest... :p
Klik button 'play' kat atas tu dan nikmatilah 1 lagu instrumental ciptaan sahabat seangkatan aku.. Bro Jawa. Ini adalah lagu instrument pertama beliau. Walaupun agak slow, tapi luahan rasa dari dalam tu... Layansssss.... Hehehehe...


Beliau merupakan bassist band indie 'Ugly Space Jelly'. Amacam? Gempak tak aksi beliau dengan gitar bass merah tu? Ada sesiapa nak berkenalan?? Ahakss.. ;-)

So kalau ada sebarang komen yang membina, sila-silakanlah post kat sini. Majulah industri muzik Malaysia demi masa depan yang gemilang... :D

Dia (Buat Bonda Tersayang)


Ni lagu khas buat mereka-mereka yang bergelar IBU. Lagu kedua aku tentang jasa seorang IBU selepas lagu Restuilah. Lirik ini ditulis oleh sahabat maya aku iaitu Bro Kimisai. Dia juga seorang pemuzik yang sempoi... ;)

Hayatilah lagu ini guna hati kerana jika guna telinga pasti akan terkesan kesumbangan dalam nyanyian ku ini.. Ahaks...



Lagu baru yang tak pernah keluar radio mahupun carta top 10 juara lagu... hehehehe...

Dia
Lyric : Kimisai
Melody : Naz

Dia tak perlu tersenyum
Di di sebalik raut wajahnya
Aku lihat kepuasan
Abadi kasih sejatinya
Sentiasa di hati ku...

Dia tak perlu ketawa
Di setiap ukir bibirnya
Aku lihat dia bangga
Gigih menunjang kejayaanku
Korban jiwa dan raga...

*
Dia tak perlu menangis
Di setiap tingkahnya berlalu
Aku sedar setiap kesilapan
Sentiasa kau berikan kemaafan

**
Dia tak perlu apa-apa lagi
Di segenap raut wajahnya
Ku panjatkan doa pada Illahi
Ku pohon sejahtera untuknya
**
Dia tak perlu apa-apa lagi
Di setiap mimpi ku temuinya
Terima kasih buat dirinya
Melahir membesarkan ku di dunia

(Repeat from intro again)

Terima kasih buat dirinya...
Melahir membesarkan ku di dunia...

Naz : Doa ibu amat mustajab bagi kejayaan seseorang... :)

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?