Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Bunga Angkasa


Sesekali layan band kat rumah orang kawen pun syok jugak kan?


Title : Bunga Angkasa
OA : Terra Rossa

Em Am
Indah sinar sang suria
D G
Merdu irama sang bayu
C Am
Tiada seindah wajahmu
B7 Em B7
Tiada semerdu suaramu

Em Am
Lembut bayu membelai
D G
Merdu burung berlagu
C Am
Tiada selembut belaianmu
B7 Em
Tiada semerdu kau berlagu

E Am
Keindahan wajahmu
D G
Jadi sumber ilhamku
C Am
Suaramu yang merdu
B7 E
Menghiburkan hatiku

Am D
Bertambah cahaya hidupku
G Em
Kau janji bersumpah setia
Am B7
Walaupun ribut melanda
Em
Kan bersama

Am D G
Selagi masih ada sinaran mentari
Em Am B7 Em
Selagi ada getar di jiwaku
Am D G
Kan ku korban jiwa raga
Em Am B7 E
Demi cinta untukmu bunga angkasa

Lirik dari link ni
Kod gitar aku carik sendri. Kalo salah gtahu yer..
Perghh.. mantap suara mamat ni (Ucop AVDT). Background music by Kelibat. Bilalah aku boleh tarik mcm mamat ni?? ;)

113 comments:

hysMan.. said...

vid nie ko ke yg record??
poneng pale den nengok..
hehe..

sonang je die tarik nih..
aku pon boleh juga..
hehe...
sempoiii...

Sulela said...

Apsal ko tak cuba try test nyanyi sendiri, Naz? Ntah2 lebih sedap dari suara dia...

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

ni band ko ke naz?

a.b geldofg said...

semua bst kalau bab kawin.. ;)

Anak Pendang Sekeluarga said...

slm....sy pun kurang jelas sangat la....

Naz said...

Man..
bukan.. aku suka dengo mamat ni nyanyi. so aku tempelkan dlm blog ni.. ko boleh tarik ker? try la rekod. aku nak dengo...

Naz said...

Lela..
Memula aku nak try unplugged. tp bila terjumpa vid ni, aku kansel. aku rasa x bleh nak bawak la. tinggi.. :)

Naz said...

Errul..
bukan band aku. aku mana ada band. layan solo jer...

Naz said...

Ab..
kewen?? hehehe... best ker bro??

Naz said...

Anak Pendang Sekeluarga..
biasalah rekod pakai hp, mutu kurang memuaskan... :)

sweetsuraya said...

wow...
lagu tinggi...
mantap!!!

hysMan.. said...

nak rekod??
pergghhhh!!!
aku takut ko tenggelam je nnt..
susah ko nak carik makan..
tutup trus blog nih kang..
takpe la ko blajo dulu skill2nya nnt da katam bru panggil aku..
aku gusar skin lappy ko pecah bila dgn kenyaringan sore merdu bak buluh kasap aku nih..
so pikir 2-3 kali sblm soh aku rekod klu kop sayang lappy ko la..
:P

Naz said...

sweetsuraya..
memang mantap... hehehe...

Naz said...

Man...
humangg aiii... begitu dasat sekali aura yg sdng ko pancarkn tu. ngeri pokcik membacanya. aku lg suka kalo ko berjaya rekod. blog ni tutup pun x per. jnji pueh hati dengar kemerduan sorer ko yg mantop itu... lappy aku dilindungi dng bahan kalis bunyi nyaring tahap 8 petala.. naper ko pilih buluh kasap? naper x pilih buluh lemang ha???

nurain said...

aku tau nyanyi lagu pocoyo.aku jd vocalis leh?

Naz said...

nurain..
boleh.. no hal punyer. mana nak praktis??

hysMan.. said...

nnt aku rekod..tapi lappy ko kalis hanya sampai tahap 8 petala..ketarikan aku pula ditahap 10 petala..nnt tak dan lagi da bekecai lappy ko tu..
ish taknak ar beb..
aku masih ade perasaan simpati kat rakan2 aku nih..
hahahaa...

aku pilih buluh kasap sbb penjara sungai buluh aku takoot..nak pilih buluh lomang sodap pulak dimakan..
jadi kasap la yg seswaiii..
haaa

Naz said...

x per.aku dah upgrade lappy aku ke tahap 100 tera petala. kalo 10 petala x der hal, x pecah punya..

jd kasap x per, jng jd kayap.. hahaha

Sulela said...

Aku nak tanya sikit...kenapa orang yang main gitar bass petik tali ikut atas? Memang camtu ek?

Naz said...

ooo.. pasal cara tu lebih mudah dibnding tekan ikut atas. kenapa tanya Lela? minat nak main bass ker?

Sulela said...

Aku kalau main bass nanti takut ramai yang takleh cari makan lak...hahahaha...

Aku heran...aku tengok semua pemain bass petik tali ikut atas. Memula aku tengok konsert Guns & Roses kat cd, petik ikut atas gak. Lepas tu memana pon aku tengok serupa. Ada sorang je aku tengok dia petik cam ko tu. Sapa ntah, lupo lak makcik...hehehe

hysMan.. said...

nnt aku usahakan..
jgn menyesal..

kayap??ketayap??
hmmmm...

wahhh lela nk blajo men bass ke??
yok lawan pokcik dulu..
huahahahaa..
:)

Naz said...

Lela..
wow.. bersemangat skali. try la maen, boleh kita wat group. biar depa2 tu x leh cari makan. hehehe..

ooo.. maksud ko cara dia tekan tali tu yer? sebenarnya depa pakai kod pacak. aku cuma reti tekan kod luar jer. tp bunyinya agak kembang sikit. kalo kod pacak, bunyinya lebih sharp dan menusuk.

sapokah itew? hahaha...

Naz said...

Man..
buat ajer. kalo lappy aku x dpt menampung high note ko tu, aku claim kat mamat etiqa tu... hahahaha...

dah merayap.... ;p

Lela tengah nak mengasah bakat terpendam dia tu. ko nak maen bass juga ker Man? boleh jd gandingan mantap ni...

Sulela said...

Aku rasa nak gelak guling2 je bila bayangkan aku main gitar bass...ahahaha... Takde la...aku takde cekill (skill) camtu. Aku suka tengok orang main je...hahaha

Camtu ye...tapi seronok gak tengok depa buat camtu. Macam cuit2 sikit je...kekekeke

Ado la sorang pakcik ittew...hehehe


Man, aku tak reti main la. Complain dan tengok orang lain main boleh la...hehehe.

Naz said...

kalo ko maen bass smbil guling2 lagi gempak... hehehehe....

mcm cuit2? hehehe... aku dr dulu nak tekan mcm tu, tp x gheti2. last2 aku tekan basic jer..

Sulela said...

Ko ingat aku hindustan ke? ahahahaha...

Owwwhhh...cara tu memang sepatutnya dipraktikkan oleh setiap guitarist ye Naz?

Naz said...

boleh gak kalo wat mcm dlm crita hindustan. yg guling2 kat tmn bunga, stesen kretapi, gunung ganang dll tu...

kalo guitarist pro kena la tekan gaya tu. mcm aku ni amatur. lgpun tok guru aku ajar sikit2 jer. pas tu dia ckp.. lu pikir la sendiri...

Sulela said...

Lepas tu aku ko masuk gaung. Lepas tu aku carik ko...hahaha

Tok guru ko Nabil ke? hihihi

Naz said...

kalo aku masuk gaung, masuk brita jam 8 la Lela... seorang lelaki masuk gaung kerana cuba joget2 hindustan... hahahaha...

bukan lah. kalo dia tu tok guru aku, aku skrg dah jadi pelawak la... hahahaha...

Sulela said...

Hahahaha...jangan jadi hantu lepas tu dah la...kekekeke

Dia tak boleh nyanyi ye...ahahaha...malu lak aku...hihihi

Naz said...

hahaha... jadi hantu x nak la aku. kalo jd polis angkasa gaban best jugak. ko percaya tak org mati boleh jd hantu, Lela??

rasa2nya dia pandai berlawak jer. mungkin nyanyi2 ni dia buleh sikit2 kot?

Sulela said...

Tak, aku tak percaya la. Tu semua syaitan dan jin punya keje nak sesatkan akal manusia. Kenapa? Ada ke orang mati yang jadi hantu? Ko penah jumpa? Macam yang orang heboh2kan dulu. Dorang kata jumpa arwah P.Ramlee tu. Lepas tu ada lak yang kata sebab dia pakai susuk untuk suara dia. Tatau aku betul ke tak. Kalau la salah, tak pasal2 je kene charge memfitnah si arwah kat sana nanti...

Ko minat Nabil ke?

Naz said...

heran ya, org2 kita suka percaya tahyul. padahal depa tu tau yg semua itu mainan syaitan. pasal tu aku ada dengar. tp aku x amek port sngt. yg dah mninggal tu biarlah. lg elok sedekah al-Fatihah utk beliau. karya2 nya smpai hari ni diputar2 kat tv. susah org laen nak tandingi bakat dia :)

minat juga. pesal dia punya lawak slalu menjadi.

Sulela said...
This comment has been removed by the author.
Naz said...

aku x pernah dngr pesal statement seniwati tu. bila tu Lela? x kan org sezaman arwah boleh ckp mcm tu... huhuhu...
siapa sangka bintang dr raja lawak boleh menang gelaran artis paling popular. kalah ct, saipul dan mawi...

Sulela said...

Dah lama dah...bia dia la. Aku tak pernah minat dia pon...huhuhu

Naz said...

ooo.. Lela, sesekali layan crita2 lama yg hitam putih, best kan?? aku paling suka crita P.Ramlee, Nordin Ahmad, dan Saadiah. walaupun filem skrg dah makin maju, tp crita lama tetap menjadi pujaan hatiku...

Sulela said...

Ko cerita pasal filem lama neh, semalam aku tengok cite lama lakonan Hail Amir dan Uji Rashid. Syukurrrr aku tak tengok dari mula. Boleh sakit jiwa aku dibuatnya. Tak sama macam filem hitam putih dolu2...hehehe. Tapi aku tak suka lakonan Mat Sentul. Aku rasa dia lebih mengada2. Maaf kalau ko minat dia tapi itulah yang aku rasa...hehehe. Eh Naz, aku boleh jadi pengkritik filem tak? hahahaha. Siot jek. Semua aku nak complain...:P

Cite P.Ramlee jangan cakap la. Ulang banyak2 kali pun aku tak jemu...hehehe. Ni sekarang ni ada cite Ahmad Albab kat astro...

Naz said...

Mat sentul?? terngiang2 di telinga aku iklan tora dan ding dang. dia lawak aper. tp mcm ko kata dia tu mcm mengada2. hahaha..

crita 70,80an x bagus langsung. 1 pun x masuk carta filem sepanjang zaman. kalo zaman filem hitam putih memang bnyk yg excellent. heran ya, kenapa x der pengarah yg boleh buat filem yg bermutu dan bersahaja skrg ni?

ko boleh jd pengkritik filem Lela. tunggu aku wat filem, nnti aku nak ko komen... hahaha...

best la ko dpt tngk astro. ghumah aku x der. saja aku x subscribe. bukan tngk sngt pun. lagi pun tenet dah memadai wat aku.

Sulela said...

Ntah la...aku memang tak suka lawak dia. Macam sengaja dibuat2. Sama macam Wahid Satay. Tapi kekadang aku layan gak...kekekeke

Sebab tu la...bila orang2 kita asyik ngan cite omputih, ada lak yang tak puas hati. Dah tu nak buek camno. Filem kita lebih banyak meniru orang luar punya. Banyak yang aku nampak.

Ko nak wat filem apa? Aku nak berlakon sama, bley. Lepas tu aku kritik la kata lakonan aku mantap...ahahahahahaha

Aku takleh online selalu. Banyak keje...kekeke. Jadi, tangan wat keje, mata tengok tv...kekekeke

Naz said...

kan dlm sebulan dua yg lepas, tv3 tayangkn crita2 Mat Sentul. ko ada layan ker? hehehe... tp dia suka pakai awek2 mat salleh seksi kan dlm filem dia...

sebab omputeh yg start wat filem. org2 kita just jd peniru dan pengikut jer. :(

ecehh... nak puji lakonan sndiri ke Lela oii? x pernah dibuat org.. kalo nak kena boo, try la puji... hahahaha... aku nak wat filem animasi. nak join? ;p

ooo... wat 1 kerja dlm 1 masa. baik2, jng tergeliat tangan ko tu. ye la, mata dok tngk tv... hehehe...

Sulela said...

Aku tak layan pun. Aku mmmmmm...crocheting...kekekeke

Apsal lak? Takleh ke puji lakonan sendiri? Aisehhhh...camtu tanak la jadi pengkritik filem...kekekeke. Animasi??? Beesssttttt!!! Nak, nak nakkkkk...(sambil lompat2)

Kekekeke...dah biasa. Ni masa tengah bertenet pun aku tengok tv gak...ahahahaha

Naz said...

cuba ko bayangkan ada org puji lakonan sendiri or whtever lah.. x rasa ada something wrong ker Lela... hahahaha...

aku nak wat crita 'keliMan'. ala, mcm crita kluangMan tu. uniform dia kenalah tahan lasak dan kalis air. pesal superhero ni kerjanya tangkap org2 jahat kat persisiran laut dan sungai. boleh bekerjasama dng pihak imigresen, kastam dan jab laut. hehehe... ko nak jd watak apa Lela??

ooo.. camtu. aku pulak, tngh teruskan kempen earth hour. time bertenet, tutup tv. time tengok tv, tutup laptop. hehehe... sebenarnya nak jimat letrik...

Sulela said...

Rasa gak...gile glamour...hihihahaha

Aku nak jadi girlfriend Keliman tu boleh tak? Alaaaaa...boleh la...kekeke

TV kat rumah aku ni...selagi tak tido, selagi tu la tak tutup. Komputer aku kat sebelah tv ni je. Jadi sambil tenet, aku tengok tv...kekeke. Kekadang tv tu yang tengok orang tido...ahahaha

Naz said...

gila glamer? hehehe...

ooo.. watak tu belum ada pelakon lg. nnti ko dtg sini utk screen test...

semua ko bukak... brapa bil letrik ko sebulan?

Sulela said...

Tak payah la screen test. Aku memang layak punyo...ahahahaha. Ko tak caya, ko tanya keliman itu sendiri...

Banyakkkk...kekeke. Dalam RM70...huhuhu. Mahal tak?

Naz said...

Keliman ckp, herion kena pakai unipom mcm dia jugak. pastu kena menyelam dlm air paling kurang 8 minit.

hmmm... kira ok la tu.. aku ingatkan smpai seratus dua...

Sulela said...

Tutp aurat tak? hehehe. Kalau terdedah, aku reject...

Errrrr...tu untuk rumah. Untuk kolam lain lak. Jadi semua sekali kene lebih dari rm100...hehehe. Apsal ok lak? Tak ok la...hehehe

Naz said...

yg tutup aurat pun ada. nak jadi ker? hehehe...

yg kolam punya x yah kira la... tp ok la tu. skali dng letrik kolam dalm 100.

Sulela said...

Kalau ikut bentuk badan tapi tutup aurat, aku reject gak...hahahaha (bengang tak)

Huuuuu...aku selalu membebel bill letrik tinggi. Ko leh kata ok lak...

Naz said...

memang tutup habis. mcm purdah. kain nak wat uniform tu 10 meter... takot ko jer x sanggup pakai... hahaha...

ok tu Lela. seyes...

Sulela said...

Ko ingat aku nak pakai sari ke bagi kain sampai 10 meter...hahaha

Ok ye? Semput nafas den...hukhukhukhuk

Naz said...

kalo ko sanggup nak pakai la. masa ko nak selamatkan org dlm kesusahan, bnyk gunanya kain panjang2 tu. boleh buat bandage dan ikat penjenayah...

jng semput... nnti TNB x leh nak wat untung.. hahaha...

Sulela said...

Ha'ah, belum sempat aku dapat tangkap penjenayah tu, aku dah jatuh tergolek2 sebab tersilap pijak kain yang menjela2 tu...muahahaha

Keliman pakai baju apa?

Naz said...

eh, kalo dah super heroin (makwe super hero), x kan kekok dng unifom sendiri. unifom tu fleksible, boleh dipendekn dan dpanjangkn ikut kesesuaian kes.

keliman pakai unifom sepender kat dlm. bukan mcm superman, bangang sngt pakai sependa kat luar... hahaha...

Sulela said...

Ha'ah kan...macam tok sami Shaolin tu...best tengok dorang lawan walau pakai jubah panjang sangkut kat badan...hehehe

Superman kan makhluk asing. Dia tak familiar ngan benda yang dipanggil spende tu ...ahahahahaha

Naz said...

aku tengah ko membayangkan ko dang pakai baju jubah tu siap betudung litup sedang buat aksi kung fu shaolin... sungguh menarik...

ia tak ia la..... superman tu alien dr planet krypton. nasib baik ruper dia mcm manusia. kalo x semakin lawak la dia dng unifom spender kat luar tu. hahaha...

Sulela said...

Ahahahaha...tak seswai...tak seswai...

Tapi aku heran la Naz...alien kan ke patut bermuka lain dari makhluk kat planet bumi. Cemana boleh sama neh...heh heh heh

Naz said...

ko je ckp x sesuai... sebenarnya amat2 sesuai... nnti boleh letak nama 'Keliwomen'... dah mcm nama Keliwon pulak.... heee, seramnyer.... hahaha...

ntah, tu kena tanya kat director nyer. tp part spenda kat luar tu memang pelik bin ajaib... hehehe

Sulela said...

Ko seram kat Keliwon atau Keliwomen tu? ahahahaha

Naz said...

aku seram kat Keliwomen... salah ckp sikit pukul... salah ckp sikit pukul... Keliman pun x ganas mcm tu...

Sulela said...

Keliwoman tu ganas ye? Nanti aku nasihatkan dia. Kalau dia tanak dengar, aku sepak je...hehehe

Naz said...

ko ler Keliwomen tu. x payah nak nasihat2.... dia diprogramkan utk ganas kpd penjenayah sajer. dng org awam, dia amat2 mesra sekali...

Sulela said...

Eh, aku ke? Hilang ingatan lak...ahahaha...jangan tatau, Keliwomen amat ganas dengan mat rempit...juga dengan orang yang suka sembunyi dalam jamban...kekekeke

Naz said...

terasa mcm ditujukan kpd aku sajer... ooo, kalo cam tu aku sembunyik kat stor pulak.

Keliwomen ni memang suka tolong org dlm kesusahan. jerit ajer nama, dah muncul. memang betul2 Superherion... hehehe...

Sulela said...

Kekekeke...nyorok dalam stor ye. Aku carik...

Aik, semacam je bahasa tu. Ok la, bagitau la ko nak apa. Aku belanja nanti...hahahaha

Naz said...

tp store aku ni special sket. susah nak jmpa kalo pakai mata kasar. ada di alam ghaib. ko kan minat mender2 misteri ni...

hehehe... x der maksud tersirat pun. saja nak puji2 Superheroin kegemaran aku... hehehe

Sulela said...

Aku ada 4 mata ni...senang je nak jumpa ko...minat memang minat tapi aku penakut. Ko kuar je la dari stor tu...hahaha

Hmmmmm...apa aku nak jawab neh...Jom pekene cendol. Ko blanje...kekekeke

Naz said...

4 mata? aku membayangkan makhluk 4 mata.... lari....
kalo aku kuar dr stor, x misterilah crita ni... hahaha...

jom... ko punyer pasal.. no hal punyer. bawak laki dan anak2 ko skali...

Sulela said...

Cheh...makhluk 4 mata yang manja ye...hahahaha. Buat la misteri mimpi syakila lak...kekeke

Ok, no hal...tunggu kami kat depan gerai pak Akob tu...hehehe

Naz said...

aku nak wat twilight zone... lama dah x tngk crita tu...

mana korang. cendol pun dah nak abis ni...

Sulela said...

Uihhhh...ko dah mentioned tu...dulu aku memang suka tahap gaban cite tu. Selalu aku tengok ngan ayah aku. Kalau ayak aku tido (selalu dia tido depan tv), aku menyempit kat tepi dia sebab takot. Tapi tetap nak tengok gak cite tu...hehehe

Lupa nak habaq...tak jadi datang la sebab ada orang banjer KFC lak kat rumah...hahaha

Naz said...

twilight zone ada 2 versi. yg hitam putih dan yg ada kaler. yg siri berkaler tu lebih menimbulkan bnyk persoalan dan misteri. teringat aku ada 1 siri tu pasal sorang budak yg amat takut tido sorang2.. ada kuar makhluk kenit yg sedut nafas parents dia...

loh... smpai cair cendol tu taw...

Sulela said...

Last aku tengok masa sorang adik dan kakak jadi kannibal, makan parents dan kawan karib dia. Hitam putih kot...lupa dah. Kalau ada kuar lagi cite tu sekarang ni kan best...

Alaaaa...tapau la. Jap lagi aku datang amek...kekeke

Naz said...

hari tu aku nak sngt tengok criter Mcgyver... dah kuar dah tv2. skrg aku wish nak tengok criter Twilight Zone pulak... agak2 boleh kuar tak Lela? hehehehe...

ok, nnti aku masukkan dlm peti sejuk dulu...

Sulela said...

McGyver...masa aku kekecik dulu, aku gile sangat ngan McGyver tu sampai dalam fail yang aku simpan rencana2 aku pun aku letak gambar dia. Sekarang bila tengok balik, rasa nak tergelak pun ada...hehehe. Aku rasa la kan...mungkin tidak...kekeke. Dah lama sangat dah cite Twilight Zone tu...hehehe. Mmmmm...tepon RTM nak? kakaka

Aku datang nak amek, tapi ko lak tader...ko pegi mana lak ni Naz...huhuhu. Penat aku merempit tau...

Naz said...

ko pun fanatik McGyver Lela? aku tau pesal apa. pesal hero tu ensyem kan?? kan..kan?? hahahaha....

aku ada la. ko jer x nmpak aku nih... muahahaha

Sulela said...

Tak la...dia mana ade hensem. Aku cuma minat tahap gaban kat dia pasal dia buleh buat macam2 benda dengan benda2 yang ada kat sekeliling dia je. Orang kata, kehenseman seseorang itu bersifat subjektif...hehehe

Ko kat mane? Jenuh aku berpusing2 ni tak nampak pon ko.

Naz said...

hahahaha... alasanmu itu boleh diterima. hahahaha...
samolah den, aku suka dia pesal time dia dah nak mati pun boleh pikir idea2 yg boleh menyelamatkan dirinya... tpkan, aku ada cuba benda yg dia buat. tp langsung x menjadi... penipu betul crita tu... hahahaha....

>kat blkng ko... jng pandang blkng...

Sulela said...

Hahahaha...ni nak kene amek tahu ni...Apa yang ko buat?


=>mana? eh...kat belakang aku ada pompuan cantik la...pheeewiiitttt...

Naz said...

ada la 2,3 idea mamat mcgyver tu aku wat. salah 1, aku guna pembalut aluminium chewing gum utk pancing ikan. lama gak tunggu. sekor pun x dpt... hahahaha...

>oh itu, body guard aku tu... :p

Sulela said...

Hahahaha...sakit perut aku gelakkan ko. Yang ko pegi buat tu watpe? Dah soheh la si mamat mcgyver tu menipu...hahahakahkahkah

=> apsal bodyguard ko pompuan lak? Dia ajak aku makan cendol la...kekekeke

Naz said...

bukan apa.. aku pun nak jd mcm dia. konon nak kasi org kagum la... last2, jd mcm tunggul jer kat sebelah btng pancing... hahaha... tobat, x nak jd mcgyver tu...

>asyik pakai org lelaki jd body guard... sesekali tukar angin... hahaha....
mkn cendol? nak kena potong gaji ni...

Sulela said...

Hahahahakahkahkahkah...pengsan la aku gelak...adoi la...hahahaha. Lawak betoi la ko ni. Masa kekecik aku rasa make sense la benda2 yang dia buat tu tapi bila dah besar panjang camni, rasa macam kene tipu lak. Pen buleh lancarkan peluru cam roket tuuuu...

=> dia kata potong la...dia nak jadi bodyguard aku lak...kekekeke

Naz said...

memang lawak kan Lela. 1 lg, aku guna cermin dan pantulkan cahaya matahari kat objek yg aku nak bakar. tunggu smpai sejam tu. langsung x bakar2. pastu, aku guna kanta pembesar utk bakar. menjadik... itulah projek Mcgyver aku yg berjaya. hahahaha

>jaga2 dia tu baru balik dari Mexico... masa dlm telpon, dia bersin pesal selesema... hahahaha

Sulela said...

Aimak! Ko tunggu sampai sejam? ahahahaha. Guna kanta tu akupun penah cuba. Memang menjadik. Aku guna kanta yang aku dapat free masa beli cikedis dedulu tu...kekeke

=> mesti dah berjangkit kat ko dulu kan? Ko pegi cek...hehehehe

Naz said...

ye? pesal aku x dpt kanta tu hah? aku slalu apa beli cikedis tu...

>aku dah fired dia sebelum dia smpat jmpa aku da... hahahaha...

Sulela said...

Ko beli perisa apa? Bukan cikedis perisa ayam tu taw...cikedis makanan ringan yang dalam dia ada bungkusan surat kabar tu. Kekadang ada bagi kanta kecik. Kekadang gelang plastik la, rantai plastik la...

=> patut la dia nak jadi bodyguard aku ye...ni nak kene fired gak neh...heh heh heh

Naz said...

ooo... tak hingat ler.. mungkin ada kot... heheheh

>fired... jng x fired... hahahah

Sulela said...

aku dah bakar dia...muahahaha

Naz said...

bukan ko suruh dia simpan geran tanah dan segala geran kat rumah dia ker? alamak, bomba sampai lambat la... dah rentung dah pun...

Sulela said...

Peti besi tak rentung la Naz. Nasib baik ko ingatkan aku. Nak pegi amek jap...Kalau dia masih hidup, aku suruh dia pegi bakar ko lak...muahahaha

Naz said...

eh.. dia letak dlm peti besi rupanya... nasib baik...

rasanya dia dah k.o pesal wabak influenza tu... muahahaha...

Sulela said...

Aisehhhh...tak boleh diselamatkan lagi ye? Kalau camtu kita bedamai je la. Mana cendol aku? kekeke

Naz said...

jom berdamai. cendol ko tu dah kering da... nnti aku order baru. hehehe

Sulela said...

Cemana boleh kering? Ko makan ye? huhuhu...Aku nak dua...hahahaha

Naz said...

aku simpan cendol tu berminggu2... tu pasal la kering...

jap.. bro, cendol 2!! (aku dah order baru) ngeh3x...

Sulela said...

Oit...berminggu ko simpan, tak berkulat ke? Ko nehhh...ingat aku alien ye...hehehe

Yang baru ni, tanak pulut...kurang manis...hehehehe

Naz said...

ngeh3x... aku lupa nak simpan dlm peti ais... :p

wookeyhhh... on the way...

Sulela said...

Dengan kueh teow goreng sepinggan plus carot kosong...letak ais...hahaha

Naz said...

perghh.. ko punyer pasal.. no hal punyer. aku tambah 1 lagi sepinggan ayam goreng...

Sulela said...

Dengan megi kuah...ahahahaha. Aku banjer sume pengunjung tempat tu guna duit ko...harharharhar

Naz said...

boleh.. sila2... buat mcm restoren sendiri yer... pas tu jng lupa ke dapur, cuci semua pinggan mangkuk. >cabuttt....

Sulela said...

Ko cabut ye...nanti aku suruh seluruh orang yang tengah makan ni kepung ko...muahahaha

Dei kici...mana mau lari???

Naz said...

masa tu semua dah terlambat. aku dah smpai rumah dah smbil2 cungkil gigi dpn tv... muahahahahaha....

Sulela said...

Eh, dah kene kepung...cemana ko buleh terlepas?

Naz said...

aku menyusup keluar time org ramai2 berkerumun. sorang pun x prasan aku... hahahaha

Sulela said...

Uikkk??? Ada yang bagi cadangan suruh serang rumah ko lak. Aku on je...kekeke

Naz said...

uihhh... aku suruh rumah aku bertukar jadi robot... tet tet tot tot tot.... (sound effect transformer)

Sulela said...

Ko dah tengok ye cite tu? Ada macam unsur2 ko terpengaruh je neh...wakakaka. Yang takleh tahannya tu, siap ada sound effect tuuuuuu...ahahahaha

Naz said...

aku belum tengok criter transformers yg baru. tp soun effect tu dah sebati dng aku sejak kecik... hehehe...

Sulela said...

Aku tunggu tayangan kat tv jek. Ni aku tunggu cite Mummy 3 tak kuar2 lagik...huhuhu

Malam tadi aku beranikan diri tengok Keliwon...wakaka. Seram tengok Elly Mazlein jadi hantu...kekeke

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?