Pages

Read me 1st

Tunggu sampai habis download dulu baru play. Tq :)

Fade To Black-Intro



Lagu intro lagi.
Lagu : Fade To Black
OA : Metallica

Ntah pesal aku asyik nak main lagu Metallica jer?

Metallica - Fade To Black
Tuning:E

Intro:
Bm Bm/A
Bm A/C#
Bm Bm/A Bm
A/C# Bm Bm/A
Bm A/C# Bm Bm/A
Bm A/C# F6 E/G# E/B

Am C G Em
Am C G Em

Am C G Em
Life it seems will fade away, drifting further every day.
Am C G Em
Getting lost within myself, nothing matters, no one else.
Am C G Em
I have lost the will to live, simply nothing more to give.
Am C G
There is nothing more for me. Need the end to set__

E
__me free A C A D5 E5

C5 A C G#5 F#5 E
A C A D5 E5
C5 A C G#5 F#5 E

Am C G Em
Things not what they used to be, missing one inside of me.
Am C G Em
Deathly lost, this can't be real, cannot stand this hell I feel.
Am C G Em
Emptiness is filling me, to the point of agony.
Am C G
Growing darkness taking dawn, I was me, but now__
E A C
__he's gone____________

A D5 E5

C5 A C G#5 F#5 E
A C A D5 E5
C5 A C G#5 F#5 E

D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5

D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
No one but me can save myself but it's too late
D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
Now I can't think, think why I should even try.
D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
Yesterday seems as though it never existed
D5 E5 D5 E5 G5 F#5 D5
Death greats me warm, now I will just say goodbye.

D5 E5 D5 E5 G5 F#5
D5
E5 G5 F#5 D
A5 G5 A5 B5
G5 B5 A5 B5
A5 G5 A5 A5

B5 A5 G5

Resources :
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/m/metallica/fade_to_black_ver2_crd.htm

51 comments:

nurain said...

hoaaa..nice..

saya suka..
p/s: tkot tengok jr die..hehe

Sulela said...

Wow, Naz! Aku suka sangat muzik intro yang memula ko buat tu. Meremang bulu roma kat tengkuk aku ko tau...hehehe. Macam real punya...

Naz said...

>nurain
saya pun takot tengok jari dier...

>Sulela
meremang?? aku patut letak label 18SG. Don't try at home... har..har..har...

Sulela said...

Naz, since ko dah buat intro dia and it turned out to be 'meremang'...apa kata ko teruskan ke lirik dia pulak...kekekeke. Suara ko sedap la...lalalalala

p/s: tekak ko sakit lagi ek? pegi minum air asam jawa lagi...hehehe

Naz said...

>Sulela
Jng nak pancing aku. kalo aku masuk lirik compom hancus... aku da try dah...

Sulela said...

Hahahaha...hancus ke? Meh ni aku nyanyi. Ko dengar tak aku tengah nyanyi neh...

Naz said...

ko rekod dulu. pastu send kat aku. nanti aku update kat sini...

Sulela said...

Weh, aku memain je la. Suara ko yang sedap pon ko kata hancus, nikan pulak suara aku yang ala2 katak ong ong degedekgedek...hahaha

Naz said...

ko belum audition lg. mana aku tau bunyik cam ner? ntah2 malatop!!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

cayonk!! aku pun guitaris gak..

Sulela said...

Tak...aku confirm takkan meletop punya...hehehehe. Oleh itu, ko je la yang buat. Hancus pon hancus la...


p/s: aku cuba batang pancing yang ke2

Naz said...

>eRRuL AspHyxiAteD
yo bro... mesti ko ader kesan kesumbangan gitar gua. biasala amateur guitarist. x der sifo yg nak ngajo lg. lama bro maen gitar?

>Sulela
so, kesimpulannya... x yah la buat dan sila simpan batang joran ko dlm stor yer...

Sulela said...

Yela...aku pegi simpan la neh...huhuhu

Naz said...

kalo nak ngail, keluarkan balik. jng lupa ajak aku. aku nak ikut skali. jom mancing kelah..

Sulela said...

Eceeee...ko makan ikan darat ek? Jom makan ikan keli. Aku banjer tapi ko masak la...kekeke

Naz said...

aku sangat suker makan ikan keli. tapi ikan lain x mkn sngt. Hidup ikan keli masak cili kering!!! ko masak lah... aku bukan tau masak...

Sulela said...

Kalau aku masakkan pon, cemana aku nak bagi kat ko? Nak aku hantar by e-mail gak keh? hehehehe

Naz said...

ala... hanta la kat aku sini. jng la by email... aku da mengidam tahap pompuan bunting 7 bulan nih...

Sulela said...

Ko ada katne? Aku tengok location ko sama je ngan location aku cuma bezanya location aku ni, orang boleh carik. Location ko tu boleh menyesatkan jiwa dan raga orang yang nak carik...wakaka

Naz said...

ko kesan location pakai aper? aku ada block ip.. hahahaaa

Sulela said...

Aku tengok kat profile ko la...huhuhu

Milky Way Galaxy : Some where in our Solar System : Malaysia

Tempat aku pun kat situ la...huhuhu. Main block2 ip neh, ko ni secret agent ke sampai takut orang tahu ko ada katne...lalalalala

Naz said...

ooo.. aku ingat ko pakai satelit atau aper... aku bukan takut. cuma, malas nak dedahkan koordinat aku. aku ni low profile mcm ko gak..

Sulela said...

Eceh...ko terlebih low profile daripada aku la, Naz. Umo tatau, tempat bermastautin tatau, dah kawen ke belum tatau...hanya nampak muka tengah termenung kat errrr...avatar ko tu tengah termenung kat tangga ek...hahaha.

Takpe, takpe...kalau ko selesa, biarlah rahsia. Janji update lagu ek...kekekeke

Naz said...

tu gambo aku baru lepas mandi la. kat kg aku Mlaka. Tu bukan tengah termenung, tp tengah merenung ko. hahahaaa.....

Sulela said...

Eceh...ko tengah merenung aku keh? Apa yang ko nampak...hahahahaha

Nursuzry said...

wow! ni lagu kesukaan aku ni. --> tgk lela dililitkan dgn tali gitar kapak

Naz said...

lela.. aku nampak ko tengah korek idung... hahahaa....

Naz said...

Nursuzry... ko suka juger yer? lela ni dan kena lilit ngan tali 'E' string. pasal tu aku kurang 1 tali.

Sulela said...

Cheh...jatuh la standard aku sebagai perempuan melayu terakhir...huuuuuuu

Naz, Su tu pun pandai main gitar gak. Bertuah aku dapat kawan2 yang pandai main gitar ni. Aku je yang tak reti...hehehe

Yang terlilit dengan tali gitar ko tu bukan aku la. Ko tengok bebetul sapa tu...lalalalala

Naz said...

Sulela... manada jatuh standart...? kiranya ok la tu. kasik servis selalu.

Tak kisah, pandai atau tak janji pecinta muzik. Tp aku paling suka muzik alam. echeh...

natah la lela... saper yer yg kena lilit ngan tali?

Sulela said...

Ko suka muzik alam macam yang M.Nasir main tu ke? errrrr...nusantara...hehehe. Dah la, jangan la cite pasal hidung aku. Nanti aku malu...hahaha.

Yang kene lilit tu ko la. Kan aku yang lilitkan...kekekeke

Naz said...

maksud aku muzik yg dimainkan oleh alam semula jadi. aku mcm ko gak sukakan alam semula jadi.

ala.. wat per nak malu... pasal hidung tu la ko terus idup sampai hari ni. boleh menyedut oksigen setia masa. cuba kalo tersumbat? hidup jadi serba x kena...

iyolah.. ko kan pandai lilit melilit ni. aku pun x sedar aku yg kena lilit... huhuhuu...

Sulela said...

Owwwwhhhh...kekekeke. Kalau camtu, ko penah tak dengar muzik yang dimainkan oleh serangga hutan masa tengahari panas yang sunyi. Aku tangkap syahdu tiap kali dengar bunyi tu...

Iyolah, I love my nose walaupon tak lawa...kekekeke. Skema betul ayat ko pasal lilit melilit neh...kekekeke. Tergelak aku baca...hahaha

Naz said...

Lela.. time kecik dulu aku slalu xplore ladang getah dan hutan kat kg. aku da biasa dngr bunyi serangga time thari. tp apa beza bunyik serangga time petang? aku tak dpt kesan perbezaan tuh.. cuba ko xplain..

aku memang minat kat idong ko. kalo aku jumper ko, compom aku minta idong ko sain autograf. ayat aku skema? huhuhu...

Sulela said...

Bezanya bunyik yang ko dengar masa tengahari tu disertakan dengan cahaya matahari yang panas. Masa tu lah tumbuhan tengah aktif melakukan proses fotosintesis. Jadi ko terasa nyamannnn je sebab oksigen banyak tersebar ke udara diiringi alunan musik serangga yang sungguh memikat hati. Masa petang tu dah redup la. Still nyaman tapi bunyi angin mengganggu-gugat tumpuan ko pada melodi yang indah itu...

Hahahaha...amek komen merapu aku...:D

Ko minat hidung aku? alalalalala... kembang-kempis hidung ini kurasakan...kekekekeke

Naz said...

ooo... baru pokcik paham. cayok sis... hang punya kepekaan terhadap alam sekeliling memang kuat. aku pun x prasan mender tu.

dah brenti ker kembang kempis idong ko tu? :p

Sulela said...

Uikksss...ko terima bulat2 lak komen aku tentang perbezaan tu? hahahaha :D
Takde bangkangan ke?

Aku tengah bernafas neh. Mana boleh berhenti kembang kempis...wakaka

Naz said...

x der pasal ko lebih arif pasal alamsemula jadi. aku kecik2 duk kg, dah besau duduk taman. so, kepekaan aku dah berkurangan. hehehee

Sulela said...

Uiksssss...terbalik lak. Aku kekecik dok KL. Dah besar dok Perak...huhuhu. Tu teori aku je, Naz. Kang ada lak yang hentam aku sebab bagi maklumat hampeh...kekekeke

Naz said...

Saper berani nak hantam lu?? nanti gue hantam dia balik pakai silambam jawa. ko kl dulu kat ner?

Sulela said...

Silambam Jawa? Nak tengokkkkkk...hehehe

Aku tinggal kat Pantai Dalam. Ko penah pegi ke sana?

Naz said...

oo... pernah. aku dulu kejer kat jln klang lama. skrg dah ada tol. hampeh... tp ikut jln dlm x payah tol.

Sulela said...

Batu 6, Jalan Klang Lama tu dulu tempat stingarden aku. Lepas tu kerajaan buat jalan ketapi, terus banci dan hantar kami ke Pantai Dalam. Kami tinggal kat rumah panjang tu sebelum dirobohkan dan diberi sebuah rumah flat untuk disewa...

Naz said...

tinggi tu flat tu.. sis.. ko komen sikit lagu aku..

Sulela said...

Pesai??? Ko gayat ke? lalalala

Aku dah komen. Siap hafal lagik...kekekekek

Naz said...

aku gayat kalo naik ke bumbung.kalo kat dlm rumah, x per... lif sana ok?

Naz said...

Lela.. cayok.. ko da hafal. memang ko bijak sifir..

Sulela said...

Naz, kekadang ada gak rosak. Maklumlah...vandalisme...huhuhu. Alaaa...mak aku dok kat tingkat lapan jek. Sap sap soi la kalau nak panjat tangga pon...hehehe

Lagu sedap senang nak ingat...hehehe

Naz said...

Lela
tkt 8? boleh tahan gak tingginya. kiranya mak ko ni masih kuat lagi. aku panjat naik tingkat 4 pun da terjelir2 lidah.

Sedap? tqvm.. actually inilah kali pertama aku memberanikan diri rekod lagu sendiri dan publish. kalo org nak plagiat, sendiri mau ingat la.. x berkat... hehehee...

Sulela said...

Yang panjat sampai tingkat 8 tu orang lain la. Mak aku mana kuat lagi...hehehe.

Sesapa yang cilok lagu ko tu nanti ko saman je kat akhirat, Naz...huhuhu

Naz said...

Lela, oo... ingatkan dia yg panjat time lif rosak. kalo dia sanggup panjat tangga, aku nak menuntut kat dia la.

betul2.. akan ku saman di saaannnaaa....

Post views hit counter

Guitar chord / kod gitar

Guitar chord / kod gitar

Recent Visitors

My sexy name. It is true?